TE Radio live

TE Radio
Play

TE Radio live

Volume
Unfavorite Pop Up

About TE Radio

" TE Radio " - Tetove me qender ne Gjermani ju sherben dhe i mbulon me internet radio sinjal kualitativ gjithe Maqedonin, Shqiperine, Kosoven dhe gjithe diasporen me degjues potencial. Si nje nga online radio-stacionet dhe me nje eksperience te pasur ka fituar nje degjushmeri te madhe . Ne nuk jemi te vetmit , por jemi gjithmone ne sherbimin tuaj , prandaj nese percaktoheni te reklamoheni ne radion tone ne dhe degjusit tane ju pergezojme per zgjedhjen e bere , dhe ju deshirojme sukses ne biznesin tuaj. Kontakt Tel:+ 389 70 996 550 Email: teradio2020@gmail.com

Users Rating:

star star star star star
star star star star star
Frequencies

Frequencies

Microphone

Contacts

Email
teradio2020@gmail.com
Add this radio's widget to your website
Broadcast Monitoring by ACRCloud

Related stations