Selected by | Top Albania Radio by Top Albania Radio

Selected by | Top Albania Radio

Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.

Radio: Top Albania Radio
Category: Music
 • 24 
  - Selcted By – Wizzi Dj – Part 2
  Mon, 14 Jun 2021
 • 23 
  - Selected By – Wizii Dj – Part 1
  Mon, 14 Jun 2021
 • 22 
  - Selected By – Dj XXL – Part 2
  Mon, 07 Jun 2021
 • 21 
  - Selected By – Dj XXL – Part 1
  Mon, 07 Jun 2021
 • 20 
  - Selected By Dj Vini – 23/05/2021 – Part 2
  Mon, 24 May 2021
Show more episodes

More music podcasts

More music international podcasts

Other Top Albania Radio podcasts