Bars

Fantino og Bonde by RadioPlay

47 - Her Går Det Goth
Fantino og Bonde
47 - Her Går Det Goth
Unfavorite

Du kender os måske som Christian Bonde & Maria Fantino fra… radio eller tv. Du sidder og læser programteksten til vores podcast lige nu, som udkommer hver fredag - så hvorfor ikke bare gå i gang med at lytte? Vi lover, at det er både hyggeligt og sjovt!

Hvis du stadig ikke er overbevist, så skal du vide at det er en podcast med to gode venner, som vender løst og fast - og det lyder måske ikke sådan vildt unikt i det danske podcastlandskab, men her er de to gode venner en mand OG EN KVINDE, og så kan du allerede godt se, at det begynder at blive noget nyt og spændende! Derudover indeholder Fantino & Bonde både børn, nyheder, hørespil, kulturstof, hverdagsobservationer og naturligvis en masse godt og relaterbart indhold om vores nye eventyr som private erhvervsdrivende - for vi er en kommerciel podcast i vækst som får det til at kilde i Jesper Buchserne. 

Hvis du kan lide hvad du hører, så kast for guds skyld nogle stjerner efter os på din foretrukne podcastplatform - og du skal altså heller ikke skamme dig over at gå ind og abonnere på/følge podcasten.

Du kan altid kontakte os på podcast@fantino-bonde.dk om alt mellem himmel og jord eller følge os på Instagram: https://www.instagram.com/fantinoogbonde

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino

Fantino & Bonde udgives i samarbejde med Bauer Media og indeholder reklamer.

Playlist

More episodes

 • Fantino og Bonde
  47 - Her Går Det Goth
  Fri, 12 Jul 2024
  Play
 • Fantino og Bonde
  46 - What Up!?
  Fri, 05 Jul 2024
  Play
 • Fantino og Bonde
  45 - 39: Studenterservice™
  Fri, 28 Jun 2024
  Play
 • Fantino og Bonde
  44 - 38: Fjern bh'en inden du yder førstehjælp!
  Fri, 21 Jun 2024
  Play
 • Fantino og Bonde
  43 - 37: Bidetambassadører og iværksætter-barnet Eigil
  Fri, 14 Jun 2024
  Play
Show more episodes
Microphone

More society & culture podcasts

Microphone

More society & culture international podcasts