Vores Mentale Sundhed - En Mind Care Collective Podcast by Lea Hellmann

Vores Mentale Sundhed - En Mind Care Collective Podcast

Velkommen til Vores Mentale Sundhed! Jeg hedder Lea Hellmann, og mit formål med podcasten er at diskutere og aftabuisere vigtige emner relateret til mental sundhed samt at dele inspiration til, hvordan vi bliver friest og gladest muligt i det liv, vi har. Samtidig er jeg særligt interesseret i, hvordan vi lykkes med både at være professionelt ambitiøse og at passe på os selv på samme tid i et, ofte fortravlet, moderne liv.


Jeg tager udgangspunkt i paradokset om, at vi aldrig har været rigere, aldrig har haft flere muligheder og aldrig levet længere, og alligevel er vores mentale sundhed nedadgående.

Hver uge taler jeg med inspirerende eksperter (psykologer, læger, forskere, forfattere mv.) samt med privatpersoner, der deler vigtig viden, inspiration, erfaringer, sårbarheder og redskaber relateret til mental trivsel.


Podcasten kommer omkring emner som selvværd, selvtillid, sammenligninger, perfektionisme, kontrol, stress, angst, positiv psykologi, metakognitiv terapi, diverse andre terapiformer, biohacking, tankens kraft, nuets kraft, taknemmelighed, meditation, meningen med livet, definitionen af succes, et meningsfuldt arbejdsliv, glæde i hverdagen og meget, meget mere.


'Vores Mentale Sundhed' er en Mind Care Collective podcast. Husk at du kan følge med i debatten og læse dagligt indhold til inspiration og (selv)refleksion på @MindCareCollective på Instagram.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Categoría: Salud
 • 70 
  - 70. PERSONLIG BERETNING: Sebastian Jessen og Frederik Schou om mænd, modgang, mindset og mental trivsel
  Tue, 30 May 2023
 • 69 
  - 69. PERSONLIG BERETNING: At være særligt sensitiv ambitiøs karrierekvinde med Rebekka Gustafson og Line Madsen
  Tue, 23 May 2023
 • 68 
  - 68. EKSPERTEN: Dit mindsets potentiale! Fra modgang til mulighed, motivation og livsglæde med Søren Holmgren
  Tue, 16 May 2023
 • 67 
  - 67. PERSONLIG BERETNING: Om at springe ud som homoseksuel og om medaljens bagside med Frederik Haun
  Tue, 09 May 2023
 • 66 
  - 66. EKSPERTEN: Mænd, følelser, sårbarhed og kommunikation - med coach og forfatter Mikkel Braginsky
  Tue, 02 May 2023
Mostrar más episodios

Más podcasts de salud

Más podcasts internacionales de salud