Hälsorevolutionen by Acast

Hälsorevolutionen

I Hälsorevolutionen får du det senaste inom den internationella hälsoforskningen och antiinflammatorisk livsstil, speglat i de gamla beprövade hälsotraditioner som finns jorden runt. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration. Det västerländska möter det österländska. 

Podden Hälsorevolutionen tar avstamp i Maria Borelius personliga, bästsäljande böcker om antiinflammatorisk livsstil (Hälsorevolutionen, Bliss och Förundran), men det är en pågående rörelse… Tillsammans med lyssnarna utforskar vi det nya hälsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gäster som är forskare, läkare, entreprenörer, författare, kulturprofiler, vänner, kända, okända hälsoprofiler som är med och testar olika moment under resans gång. Och Maria delar generöst med sig av både egna misstag och framsteg.

Vi som gör podden är Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent. Vi brinner för att du ska känna dig ljusare, starkare, lugnare, gladare och få skina i just ditt liv. Din nya hälsoresa börjar nu! Kontakt: halsorevolutionenpodcast@gmail.com Följ oss gärna på Instagram: halsorevolutionen_podcast

Kategori: Helse
 • 47 
  - Avsnitt 42: SOMMARGLOW - De nya knepen för din bästa hy
  Wed, 16 Jun 2021
 • 46 
  - AVSNITT 41: TRÄNA DIN INRE SCHIMPANS – 4 tekniker för mindre oro och klokare beslut
  Wed, 09 Jun 2021
 • 45 
  - AVSNITT 40: SJÄLVLÄKNING ENLIGT SANNA EHDIN – hur kan vi bryta en ”sjuk livsstil”?
  Wed, 02 Jun 2021
 • 44 
  - AVSNITT 39: Hitta träningsglädjen! Supertipsen från padeldrottningen Perrelli
  Wed, 26 May 2021
 • 43 
  - AVSNITT 38: FUNKTIONSMEDICIN, SÅ FUNKAR DET Näring – träning – sömn – mening – mål?
  Wed, 19 May 2021
Vis flere episoder

Flere podkaster innen helse

Flere helse internasjonale podcaster