Dukagjini Shqip Radio

Dukagjini Shqip Radio

Genre: Variety
Sekarang bermain:

Playlist

Anjeza Shahini - Ti dhe Une (feat. Dren Abazi & Zig Zag Orchestra)

Ti dhe Une (feat. Dren Abazi & Zig Zag Orchestra)

Anjeza Shahini 1679354158
Kushtrim Hoxha - Qyteti

Qyteti

Kushtrim Hoxha 1679353917
Elita 5 - Tornado

Tornado

Elita 5 1679353677
Marigona - Ani Nashtë

Ani Nashtë

Marigona 1679353446
B.B Poqi - Qeshu

Qeshu

B.B Poqi 1679353208
Arta Bajrami - Efekti Arta

Efekti Arta

Arta Bajrami 1679352994
Dafina Zeqiri - Na (feat. KAOS)

Na (feat. KAOS)

Dafina Zeqiri 1679352527
Kida - Ski Ide

Ski Ide

Kida 1679352303
Klajdi Haruni - Vallja E Veres

Vallja E Veres

Klajdi Haruni 1679352065
Elvana Gjata - Kudo qe jam

Kudo qe jam

Elvana Gjata 1679351845

Tentang Dukagjini Shqip Radio

Pemeringkatan Pengguna:

Frekuensi

Kenalan

Laman web: www.dukagjini.com/

Tambah widget radio ke laman web anda
Broadcast Monitoring by ACRCloud