Tæl til ti by Stine Dahl

Tæl til ti

Nogle gange stopper man op og tæller til ti. Det gør man i et parforhold og i særdeleshed også som forælder. Der tæller man RIGTIG ofte til ti.

Podcasten belyser nogle af de emner, der netop får os til at stoppe op og trække vejret helt ned i maven. I første sæson taler Stine og Tina med en række kvinder, der alle har været udsat for noget uventet. Den slags der "kun sker for naboen". Vi hører deres historier, men ikke mindst deres syn på, hvordan de har taklet sorgen og startet et (lykkeligt!) liv på den anden side af ulykken. For hvordan starter man et liv, efter man har mistet et barn? Hvad gør det ved én at have været udsat for et seksuelt overgreb? Og hvordan agerer man, når man vågner op med sin gravide mave og husker tilbage på gårsdagen, hvor politiet bankede på døren og fortalte, at ens mand var blevet dræbt? Lyt med og hør deres fortælling og få råd til, hvordan du bedst kan hjælpe, hvis én der står dig nær kommer ud i en ulykke.

I anden sæson vil vi tale om parforhold og i tredje sæson er emnet forælderskab. Ledsaget af en række eksperter vil vi vende emner som sex, opdragelse, puttemetoder og meget mere.

Categoria: Bambini e Famiglia
 • 41 
  - Når mor eller far er i fængsel.
  Wed, 15 Mar 2023
 • 40 
  - Vold og psykisk vold i børnefamilien
  Wed, 08 Mar 2023
 • 39 
  - "Min storebror har et handicap"
  Tue, 28 Feb 2023
 • 38 
  - Hvordan føles livet med ADHD?
  Wed, 22 Feb 2023
 • 37 
  - Hvad er tics, hvad er Tourettes og hvad er bare vaner?
  Tue, 15 Nov 2022
Mostra più episodi

Altri podcast di bambini e famiglia

Altri podcast internazionali di bambini e famiglia